Excellent hospitality in Kuala Terengganu. Lowest rate in town!







...



Selamat datang ke Kuala Terengganu! D' Dorm menyediakan tempat penginapan yang bersih dan selesa dengan kadar harga berpatutan. D' Dorm terletak di lokasi yang berhampiran dengan pusat bandar dan juga pantai Batu Burok yang indah. Untuk keterangan lanjut sila hubungi talian 012- 958 1612.
















Rombongan-rombongan Sekolah

Nikmatilah kelazatan Nasi Dagang Warisan berhampiran

"Teh Tarik satu bos!"

Telur Ayam Kampung + Madu Asli available!

Geng Moto Beso


36 comments:

  1. kt cni ad spa x..?

    ReplyDelete
  2. saya nak tahu tempat tu ada suasana kampung tak?

    ReplyDelete
  3. kampung pun tidak bandar pun tidak.

    ReplyDelete
  4. nak tahu setiap dorm ada satu tandas or berkongsi tandas dengan dorm lain?

    ReplyDelete
  5. Tiap dorm ada tandas sendiri. Tidak berkongsi.Jangan bimbang....

    ReplyDelete
  6. dorm ada mega astro?

    ReplyDelete
  7. AMS:
    Budget Homestay RM70/night/house(2Room+2Bath) Jasin Melaka http://jasinhomestay.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. room rate satu hari berapa eh untuk dorm 7 orang tu?

    ReplyDelete
  9. Anonymous 29/1/10 9:35 PM:
    Dorm untuk 7 orang .... rm70 semalam.(ada 7 katil).T.kasih

    ReplyDelete
  10. Salam. Tempat untuk bas parking ada ke di situ? Saya guru dari Johor bercadang nak bawa rombongan ke K.terengganu selepas Upsr nanti.

    ReplyDelete
  11. Salam. Ada cikgu.... pelajar turun dari bas tak perlu melintas jalan untuk ke penginapan.

    ReplyDelete
  12. Mr Ubaidah,

    I already email u inquary for quotation 80pax on 24-25 sept 2010. TQ

    azura@zhbumileisure.com.my

    ReplyDelete
  13. FAXS NUMBER TAKDE KE BANG..?
    AGENT RATE ADE TAK...SAYA TRAVEL AGENT DARI PERAK...SELALU BAWA GROUP 2-3 BAS KE SANA....

    ReplyDelete
  14. salam...
    dekat ke ngan pantai batu buruk tu? kalu malam ok x nak jalan2 kat pantai

    ReplyDelete
  15. nur syukrina allia21/10/10 9:48 PM

    assalamualaikum...
    traditional massage for women tu service nyer kul brape and brape harga?saya rasa cam best je..ingat nak gi sabtu ni-23/10/10 ada kosong x? saya berdua je ngan husband

    ReplyDelete
  16. nur syukrina allia : maaf 23 okt. ada rombongan sekolah... bilik penuh.

    ReplyDelete
  17. salam
    4-5hb feb(raya cina) ade kosong lg x?
    dorm 7 org tu

    ReplyDelete
  18. salam,
    Sy guru dari Bt Pahat Johor. Sy nk bwk rombongan murid sekolah dlm 40 org tmasuk guru, lelaki n perempuan. Boleh tak provide tempat dlm 2 dorm utk murid dan dua bilik utk guru l n p. Tarikh rancangan pada 28 mlm 29.10.2011. Mintak tolong tuan beri quotation tmasuk makan malam n sarapan ke email saya di saifulb07@gmail.com.TQVM

    ReplyDelete
  19. mr.sbu:salam tuan... boleh sms no tel tuan pd saya segera. no phone saya ada di atas tu

    ReplyDelete
  20. bilik untuk 4 org brape yer smalam ?

    ReplyDelete
  21. room double bed brapa smlm

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum tuan..
    saya guru dari Pahang bercadang nak ada singgah rombongan bermalam pada 4 julai 2013. boleh dapatkan 2 dorm untuk pelajar(15 l dan 14 p) dan dua bilik untuk guru (7 l dan 5 p). Minta tolong hantar quotation harga termasuk harga makan malam dan sarapan asing dari harga penginapan ke email saya mazlismkph@gmail.com. TQ

    ReplyDelete
  23. berapa harga untuk sebulan..harga boleh dirunding x

    ReplyDelete
  24. Rate utk 40 org student brape

    ReplyDelete
  25. boleh tak email kpd saya harga untuk bilik yg ada dan 2 dorm. saya bercadang utk buat lawatan pada bulan 9. artsyg@gmail.com

    ReplyDelete
  26. mohd azuan7/4/14 1:35 PM

    Saya cikgu dari selangor. nk tanya rate utk 1 bas lawatan sekolah. jangkaan ogos 2014 selepas raya. boleh email kpd saya rate ye. mohdazuanazizan@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Disini ada tak dewan yang boleh diguna untuk tujuan seminar yang boleh muat 30++ pelajar? kalau ada rates dia berapa.

    ReplyDelete
  28. Nak bawa pelajar , ada kolam renang tak?

    ReplyDelete
  29. Nak bawa pelajar , ada kolam renang tak?

    ReplyDelete
  30. Saya nk tanya rate utk 1 bas lawatan sekolah. jangkaan mac 2015 boleh email kpd saya rate ye. Zaazul78312@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. Saya nk tanya rate utk 1 bas lawatan sekolah. jangkaan mac 2016 .boleh email kpd saya rate ye. Zaazul78312@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. sya nk tnya rate utk 44 org pada 7/7/2016 ini.boleh kepada saya lafazsyukur@yahoo.cim.terima kasih.

    ReplyDelete
  33. Saya nak tanya rate untuk 24 org pada 11/11/2016 ? nazatulnadia26@gmail.com

    ReplyDelete